Dijous, novembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica Esportiva del tercer cap de setmana d’octubre

Nova derrota del Pina CF davant el Soller dins el camp del Figueral per 0 gols a 1. És la segona derrota seguida de l’equip piner a qui desitjam ànims i bona feina per millorar els resultats.

presentacio_cealgaida2016
Foto: Maria Antònia Mulet Vich

Els grans de l’Algaida han sumat tres punts en el dia que es presentaven els equips del Club Esportiu Algaida de la temporada 2016/2017, guanyant per 3 gols a 0 davant l’AD Serralta. En un gran partit els nostres jugadors s’avançaren amb dos gols durant la primera part. El tercer es produí la segona part. Els tres gols foren responsabilitat d’en Llorenç Ballester. Cal destacar la bona tasca defensiva de la resta de jugadors que frenaren els intents de l’equip de Palma de marcar.

Victòria contundent del juvenils de l’Algaida per 5 gols a 0 davant el Sporting Ciutat de Palma B. El partit començà amb domini algaidí i amb efectivitat davant la porteria dels ciutadans, la qual cosa va permetre marcar dos gols en els 25 primer minuts, així i tot, l’equip contrari no s’arrufava i intentava imposar el seu joc.  A la segona part els algaidins sortiren amb molta intensitat, cosa que es traduí amb tres gols més per l’Algaida. Els gols de l’Algaida foren fets per en Biel Llompart (2), n’Andreu Pérez (2) i en Tomeu Pont (1).

resultatsesportius2016_oct3Més contundent encara fou la victòria de l’equip cadet davant Es Raval de Sta. Catalina per 0 gols a 8. El partit començà molt bé pels algaidins i en el minut 25’ ja guanyaven per 0 a 2. A la segona part,  l’equip ciutadà pagà car l’esforç fet en la primera part i els nostres cadets imposaren el seu poder ofensiu i solvència defensiva. Els gols de l’Algaida els feren n’Alvaro Acedo (2), n’Adrian Pujol (2), en Tomeu Tomàs, en Miquel Servera, en Bernat Llompart i en Joan Cerdà.

Derrota dels algaidins alevins B davant l’Espanya AT per 2 gols a 5. Els nostres veïnats foren superiors els dos primers quarts i agafat una bona avantatja en el marcador. L’equip algaidí feia feina però no aconseguia el premi del gol. Cal destacar la bona actitud dels alevins del CE els quals durant els dos darrers quarts, canviaren la troca en alguns moments i s’aconseguiren fer dos gols per part d’en Llorenç Argues i en Juan Carlos Marques.

La resta de partits es disputaren dimecres dia 12. Mirau la graella per saber-ne els resultats.

14718601_1753408114923011_6411311440111000037_nI els trotadors?

Aquest cap de setmana s’ha fet una sortida trotadora fins a Felanitz amb l’assitència d’una dotzena de persones.

D’altra banda, sabem de la participació de Magdalena Andreu Capellà Teresa García Simón a la Mitja Marató de Palma.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: