Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRanda

Una vintena d’empresaris i comerciants d’Algaida assistiren a la primera reunió estratègica

idicomerç_algaidaUna vintena de representants del sector empresarial i comercial d’Algaida va assistir a la primera reunió per posar en marxa el pla de millora del comerç local del municipi que ha impulsat la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida juntament amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

A la primera reunió assitiren, a més de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sastre, la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI), Núria Hinojosa, i la directora de Comerç i Empresa del Govern de les Illes Balears, Pilar Sansó, acompanyada dels tècnics.

A la reunió hi foren molt ben representants els diferents sectors del comerç i empresa local: “Fou una representació molt plural dels diferents sectors que conformen el teixit empresarial i comercial del municipi i això és molt positiu per posar en marxa aquest pla estratègic”.

Cal recordar que aquest programa que du per nom IComerç “es planteja tenint en compte les característiques específiques del municipi, essent de vital importància la implicació de tots els comerços i agents que el conformen”.

L’objectiu principal  del programa és fer feina de manera conjunta amb els comerciants i les administracions per seguir consolidant “un comerç de proximitat, professional, amb diversitat d’oferta comercial, plural, dinàmic i innovador”.

Des de l’Ajuntament d’Algaida apunten que aquest pla s’elabora “a llarg termini i es farà passa a passa però sense aturar” i insisteixen en què la participació i la implicació dels empresaris i comerciants “és clau per tal de poder enfocar el projecte cap a allò que realment és important, incorporant-hi les seves idees i necessitats”, apunta la regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sastre qui afegeix que “sabem que la situació del comerç pot millorar i sabem també que la col·laboració dels comerciants és imprescindible per  poder desenvolupar un projecte comú eficaç”.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d