Sus a la V edició de les Nits Culturals de Gràcia

Airbach

Foto: Bernat Sureda

Divendres passat es va donar el sus a les Nits Culturals al Santuari de Gràcia, organitzades pel santuari i la parròquia de Llucmajor. El concert inaugural anà a càrrec de Airbach, amb Andreu Riera al piano; Josep F. Palou, flauta; Jaume Ginard, percussió; Toni Cuenca, contrabaix i Armando Lorente, percussió i làmines.

Durant la vetlada, Airbach interpretà obres de Piazzolla, Scriabin, Lorente, Bach i Bolling.

IMG-20150710-WA0005En aquesta cita, com en les dues properes, es complementa l’actuaciço musical amb una degustació de productes de la terra i vi, que tenia molt bona pinta com s’observa a la fotografia de l’esquerre. Tot i que aquest esdeveniment cultural s’organitza en el municipi de Llucmajor, hi col·laboren a més de l’Ajuntament d’Algaida, altres entitats empreses algaidines com Forn Can Salem i Vins Can Majoral

La cultura i la música tornarà el proper 7 d’agost, a les 22 hores, amb l’espectacle Pagagnini, a càrrec del violinista libanès però resident a Madrid Ara Malikian. I el 2 d’octubre, a les 20.30, Poema Harmònic farà un concert de Música Mariana.

nits_culturals_gracia2015Si us interessa assistir a les altres dues sessions, podeu comprar les entrades, l’aforament és limitat, a la Perruqueria Maciana, a la llibreria Sol Naixent  o al telèfon 971 180479.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.