Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaSuccessos

La Guàrdia civil deté a una dona a Algaida per, presumptament, intentar assassinar la seva parella mentre dormia.

Segons informa el diari Última Hora en l’edició en paper, agents de la Policia Judicial d’Algaida varen arrestar una dona acusada d’apunyalar el seu marit al coll mentre dormia al llit. Així com diu el mateix diari els dos integrants de la parella són de nacionalitat búlgara i residents a Mallorca des de fa anys.

Els fets haurien tingut lloc el passat dijous 31 d’agost a última hora de la nit, quan el matrimoni va mantenir una acalorada discussió al seu habitatge. Es desconeix el motiu real de la disputa, però tots dos van sostenir en seu policial que va ser per un tema intranscendent.

Sembla que després de la discussió, la parella estava disgustada i cadascú se’n va anar pel seu costat.

La dona va esperar que el seu marit se n’anàs al llit per dormir per, una vegada adormit i sense poder defensar-se, ella va agafar un ganivet, va entrar a l’habitació i li va clavar una punyalada al coll. Fruit de la punyalada, la víctima va començar a sagnar i es desconeix el que va passar a partir d’aquell instant, atès que les versions facilitades per les dues parts, segons el diari, són contradictòries.

Minuts més tard, des d’un centre hospitalari de Palma s’alertava els agents de la presència d’un home de nacionalitat búlgara que al·legava que havia estat atacat per la seva dona i que havia intentat acabar amb la seva vida.

La Guàrdia Civil va prendre declaració a l’home i va detenir l’acusada per un delicte de temptativa d’homicidi. El divendres horabaixa, la presumpta homicida passà a disposició judicial als jutjats de Via Alemanya de Palma. El jutge, després d’escoltar la seva versió i pel fet que les lesions no eren gaire importants, va ordenar la seva posada en llibertat.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: