Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaCulturaFestes

Torna Algaid’Arts: la fira dels artistes d’Algaida, Pina i Randa.

Accediu al programa clicant sobre la imatge

Algaida respirarà art pels seus quatre costats aquest cap de setmana. Tant el dissabte dia 9 (entre les 18 i les 22 hores) com el diumenge (de 10 a 13 hores) el poble tornarà a celebrar la seva festa de les arts plàstiques, l’Algai’Art 2023. Fins a 30 espais expositius estaran ubicats a diferents punts del nucli urbà del poble, tant públics com particulars.

Els veïns i veïnes, com cada any, podran gaudir de l’esdeveniment més artístic que es du a terme al poble. Els carrers i les places romandran decorades amb obres realitzades per diferents associacions del municipi i més de 150 artistes ubicats a 30 espais diferents on exposaran el seu art.

Durant la vetllada del dissabte, a Plaça, la a placeta des Sitjar i a la placeta de l’Església, hi haurà diferents espectacles musicals que animaran i donaran ambient a l’esdeveniment. Diumenge al matí, els infants podran participar en un taller de circ en família a Plaça.

El regidor de cultura, Francesc Ramis, ha anunciat que “El punt central de l’esdeveniment és el Casal Pere Capellà on hi haurà una exposició fotogràfica del 50è aniversari de la recuperació dels Cossiers d’Algaida. Tot i això, no vos podeu perdre cap indret ple de creativitat i cultura”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: