Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaCulturaGastronomiaPinaRanda

Èxit de la nit del microteatre i de les tapes a Algaida

Un dissabte cultural i gastronòmic ben interessant és el que es va viure ahir dissabte a partir de les 20 hores. Entorn a 120 persones s’apuntaren a les funcions de microteatre a càrrec de la companyia El somni microteatre. En total es feren quatre representacions de cadascuna de les 3 peces teatrals i, segons els responsables de la companyia, la pràctica totalitat dels espectadors optaren per assistir a les tres funcions.

D’altra banda ahir també va tenir lloc la vuitena edició de la ruta de Tapa a Tapa.  A partir de 2 euros la tapa i de 2.50 amb beguda es pogueren gaudir de bones tapes amb gust algaidí, si bé algun bar n’oferí d’altres a uns preus una mica més elevats.

Es Repic va oferir cabrales amb raïm frit, bacallà amb sobrassada i mel, pomada i croquetes pels menuts.

El Cafè des Poble oferia 2 tapes: prebes del piquillo farcits de bacallà i marisc i Rotlet asiàtic de bolets.

L’Associació Cultura Gastronòmica va oferir també dues tapes: crema de ciurons amb pop i oli de sobrassada i cruixent de llàmpuga amb pebres i maionesa verda.

El cafè Can Sant oferir quatre tapes diferents: esgarret de bacallà i salmó, Secret ibèric caramel·litzat amb gerds, tumbet sobre torrada i ou de guàtlera, i per als infants aletes de pollastre arrebossades amb blat de moro.

Es Racó  va aportar a la nit 3 tapes: caragols amb cranca, morcilla amb formatge de cabra i ceba i Pasta de fulls amb gamba i cranc.

S’acadèmia va optar per oferir tres tapes: pasta de bonítol amb anxova, tàrtar de salmó amb gaspatxo de búfala i deconstrucció de cupcakes.

El cafè suc va preparar per al vespre tres tapes de formatge untat amb salmó, ensaladilla russa i còctel de gambes.

El cafè Plaça 4 va preparar a l’ocasió d’ahir dues tapes salades i una dolça: caldereta de marisc, entrepà de tàrtar de salmó i gelat d’ensaïmada.

I el Xaloc Bar i tapes va oferir també tres tapes salades: esgarraet, carn entatxonada al forn amb salsa i Pop amb cachelos (patata bullida)

Ampliau les imatges clicant sobre elles.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d