Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportspolítica

El PP d’Algaida denuncia que l’Ajuntament no tregui a concurs la nova gestió esportiva del municipi

El PP d’Algaida denuncia, en un comunicat remès a la nostra redacció, que l’Ajuntament no tregui a concurs la gestió esportiva del municipi. El portaveu municipal i candidat a la batlia, Rafel Oliver, explica que des del 30 de setembre del 2021, el consistori no treu el plec de condicions del nou contracte. “La batlessa socialista fa un any i mig que paga factures amb informe desfavorable de la interventora de l’Ajuntament i secretaria a l’empresa concessionària que gestiona el servei municipal d’esports”.

Oliver assegura que “aquesta situació demostra la mala gestió del PSOE” i lamenta que “la seva incapacitat a l’hora de treure el nou contracte de gestió esportiva suposa un greu perjudici econòmic per a les arques municipals”. Per tot plegat, el popular demana explicacions a l’equip de govern.

A més, denuncia que “l’Ajuntament, mitjançant un decret de batlia, també pagui un increment del preu de les quotes i de les tarifes de la concessionària malgrat estar sense contracte”. “És una irresponsabilitat molt gran que pagam tots els algaidins”, ha conclòs.

Aquestes denúncies i demandes d’explicacions, foren demanades per Rafel Oliver en el plenari de la setmana passada i del passat desembre dins l’apartat de Precs i preguntes.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: