Dilluns, octubre 2, 2023
AlgaidaCulturaLlenguaPinaRanda

Tallers per llegir i parlar en català

CARTELL UEP COM ANAM 2016-2L’Ajuntament d’Algaida ha posat en marxa un taller per aprendre a llegir i parlar en català, destinat sobretot a persones no catalanoparlants, a partir de la creació d’un club de Lectura Fàcil està format per persones amb diferents capacitats lectores que es reuneixen periòdicament per llegir i comentar un mateix llibre en format lectura fàcil guiats per un monitor.

Segons explica la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, «està adreçat a persones que vulguin guanyar agilitat i confiança a l’hora de llegir i també a totes aquelles que tenguin ganes d’aprendre el català a través d’un mètode lúdic i eficaç».

A hores d’ara hi ha tres grups de lectura fàcil: un amb l’associació de gent gran i dos d’adults. si estau interessats, podeu obtenir més informació a la biblioteca municipal d’Algaida.

Aquí teniu dues imatges del grup que han començat aquests dies.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: