Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaFestesPinaRandaTradicions

Darrera Hora: L’Ajuntament d’Algaida suspen la fira en solidaritat amb la tragèdia de Sant Llorenç

Ajunatment de Dol

Com a mostra de solidaritat envers els municipis del Llevant afectats per les inundacions i, en especial, el poble de Sant Llorenç, i en record de les víctimes d’aquesta tragèdia, l’Ajuntament d’Algaida s’adhereix al dol oficial decretat durant tres dies (dijous, divendres i dissabte) pel Consell de Govern a la Comunitat Autònoma.

Per això, queda suspesa la Fira d’Algaida que s’havia de celebrar el proper dissabte i tots els actes i activitats del programa prevists des d’avui i fins al mateix dia 13 d’octubre a les dotze del vespre.

Així mateix, es recorda que avui dijous, dia 11 d’octubre a les 20 hores, està convocada una concentració davant la Casa de la Vila d’Algaida, per tal de guardar un minut de silenci com a mostra de condol i en record de les víctimes.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: