Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del primer cap de setmana d’octubre

En sentit cronològic aquí teniu la crònica esportiva del CE Algaida

resultatsesportius_octubre18_1

Ajustada victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Montuiri per jugar contra Es pla per 4 a 5. Els algaidins sortiren amb molt de ritme en el inici del partit i s’avançaren en el marcador molt aviat. Però els  del Pla no s’arrufaren i crearen ocasions de gol que no arribaren a superar mai el marcador algaidí. Els gols de l’Algaida els han fet Toni Garcia, Hugo Prior, Marc Soriano, Pau Forteza i Arturo Palou.

partitalevcealgaidai_5oct
Foto: CE Algaida

Gran victòria de l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Cladera. El partit es caracteritzà pel bon joc desenvolupat pels algaidins que varen saber imposar les seves virtuts, lluitant tot el temps i fer una lectura correcte de cada situació del joc. L’Algaida dominà tot el temps en el marcador, però no fou fins al tram final del partit quan deixaren sentenciat el marcador. Els gols de l’Algaida els feren Toni Mudoy (2), Baltasar Sales i Joan Nicolau.

Contundent triomf de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra el Sp. At. Ciutat de Palma. Partit dominat de cap a peus pels algaidins que desbordaren en tot els aspectes a l’equip ciutadà. Els gols de l’Algaida els ferem Llorenç Dalmau, Jaume Cortes (3), Pere Miquel Riera, Gabriel Miralles i Rafael Corredoura (4). Espectacular primer partit oficial de la Temporada 2018/2019 dels benjamins de l’Algaida.

Victòria clara de l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar conta el Juventud Ca’n Picafort. La superioritat dels algaidins envers els de Ca’n Picafort fou aclaparant durant tot el partit. Els gols de l’Algaida els feren Lluís Rosselló (4), Marc rando (3) i Noah Ottonelli.

Tres punts ha sumat l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en el partit disputat en Es Porrassar contra l’Interplà. La primera part fou molt igualada però al començament de la segona part els algaidins varrn saber aprofitar una passada de la línia de mitjos i el gol va donat un poc més d’aire als algaidins que aconseguirem dos gols més: un mitjançant una jugada d’estratègia a pilota aturada i un altre mitjançant l’execució brillant d’un llançament falta just a la frontal de l’àrea gran. Els tres gols de l’Algaida els ha fet Tomeu Pou.

Derrota de l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Alaró. Els locals començaren el partit amb un gran encert de cara a la porteria que defensaven els algaidins que es veren superats dos pics en els primers 10 minuts. Malgrat la situació en contra l’Algaida aconseguí escurçar diferències i Jaume Falconer marcà 1 gol en el minut 36. En la segona part els d’Alaró ferren dos gols sentenciaren el partit al seu favor.

L’equip Femení del Club Esportiu Algaida es va veure superat en el partit disputat en Es Porrassar contra el CF Sporting Mahón. En el tram inicial del partit, les visitants ja aconseguiren un gol a favor, que fou un cop dur per les algaidines que no aconseguiren poder desenvolupar un joc fluid que lis permetés marcar en la porteria defensada per les menorquines, que més a més, aconseguiren dos gols més just abans d’arribar al descans i un quart gol en la part final del partit.

Laboriosa victòria l’aconseguida per l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Santa Ponça. Els algaidins s’avançaren en el marcador, per la seva part els locals feren feina i cercaren el recurs de penjar pilotes a l’àrea cercant aprofitar el poder físic del seus davanters i amb jugada a pilota aturada han aconseguit l’empat. Els algaidins, en una jugada a pilota aturada han aconseguit el 1 a 2 justa abans d’arribar al descans. A la segona part, els algaidins cercaren imposar la seva millor qualitat i els locals aconseguiren empatar a dos. L’Algaida però seguit cercant combinar entre les seves línies i la porteria contraria, i aconseguiren marcar dos gols més i sumar els tres punts. Els quatre gols de l’Algaida els feu en Llorenç Gil.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: