El mes de la Música d’Algaida s’inicia el proper diumenge dia 30

18056803_1353333914753737_840037351492764179_nEl Mes de Música a Algaida s’inicia el proper diumenge dia 30 i continuarà el mes de maig. L’Associació de la Banda de Música d’Algaida convida un any més al cicle de concerts MES DE MÚSICA A ALGAIDA 2017

El proper diumenge, 30 d’abril, cent cinquanta cantaires i quaranta músics estrenaran el XIII Cicle de Concerts Més de Música a Algaida. L’acte tindrà lloc a l’església parroquial a partir de les set del capvespre. A la primera part, la banda de música d’Algaida -formada per 40 membres- estrenarà el pasdoble Mestre Biel Teresa, l’autor és Biel Oliver Torres.

Aquest pasdoble està dedicat a Gabriel Pou Ginard com a homenatge a la seva llarga trajectòria en l’agrupació, fent sonar tant la trompeta com el fliscorn. Nascut el 1933, Biel Pou va entrar a la banda en 1955 quan per aquella època només estava integrada per catorze components. El 2012 va obtenir el premi Antoni Llompart per tota una vida dedicada a la banda, guardó que va ser concedit per la Federació Balear de Bandes de Música i Associacions Musicals. El juliol de l’any passat la banda ja li va retre un altre petit però emotiu homenatge.

dsc_3144Cent cinquanta cantaires participaran en la segona part. Pertanyen a la Coral d’Adults de l’Escola de Música d’Algaida, al Cor de majors de la UIB, la Coral ACM Ses Salines, la Coral Amics de la Música de Llucmajor, el Cor Cantilena de Binissalem. Al costat de la banda de música d’Algaida, sota la direcció d’Andreu Julià, interpretaran la Missa Gospel, de Jacob de Haan. És l’estrena a Algaida ja que alguns ja la varen poder gaudir a l’església de Sant matgí de Palma el passat 1 d’abril.

El dia 7 hi haurà un concert d’Ensemble de Metall i Percussió del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i el dia 21, un concert del Trio del Vent. Ambdós concerts seran a les 19 hores al temple parroquial. El dissabte 27 de maig, l’audició Ecos de l’Est a càrrec de l’agrupació instrumental 3 Angles posarà punt final a l’edició d’aquest 2017, a les nou del vespre al Casal de Música.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.