Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEconomiaPinaRandaTreball

Nova edició de la campanya de primavera ‘Jo compr al meu poble’

presentacio_campanyaprimavera17
El president de l’Associació de Comerç Manolo González i la regidora de Promoció econòmica, Maria Antònia Sastre. Foto: Ajuntament d’Algaida

Des de la regidoria Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algaida juntament amb l’Associació de Comerç i Empresa del municipi impulsen una nova edició de la campanya de Primavera de foment del comerç local

L’objectiu “és incentivar les compres als comerços del municipi oferint als clients l’oportunitat, en aquest cas, de guanyar un viatge per a dues persones al Pais Basc, amb dues nits a Bilbao amb excursió a Sant Sebastià inclosa”.

La campanya començà ahir dia 19 d’abril i acaba el proper dia 24 de maig. El guanyador del viatge es donarà a conèixer en el decurs de la Fira d’Oportunitats que se celebrarà el proper dia 27 de maig.

Es pot guanyar un viatge de dues nits al País Basc

Per entrar en el sorteig, el client que faci una compra a un comerç local adherit a la campanya, haurà d’emplenar un tiquet i dipositar-lo en una urna. El divendres abans de la fireta, i amb la secretària municipal exercint de testimoni, es durà a terme el sorteig del viatge.

Per què comprar en el comerços i empreses locals del municipi?

Des d’es saig estam compromesos en donar suport al nostre teixit empresarial i comercial. Per aquest motiu, a més de pel viatge que se sortejarà aquesta campanya, et donam 10 bones raons per les quals val la pena comprar en els comerços locals

10 motius per comprar als comerços del poble

Per totes aquestes raons, i d’altres, no ho dubtis. Compra als comerços d’Algaida, Pina i Randa. #Jocompralmeupoble i tu?

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d