Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaSeguretatSuccessos

Dos ferits en un accident de trànsit a la carretera Algaida-Sant Joan

Segons informa Cronicabalear.es, una dona de 74 anys d’edat es troba ingressada en estat greu després de patir un impacte frontal a la carretera Ma 3131, la via que uneix els municipis d’Algaida i Sant Joan. El succés ha tingut lloc a les 9.40 del matí.

La dona, que circulava en direcció a Algaida amb un Seat Ibiza, ha intentat fer un gir a l’esquerra; quan un jove, amb un Volkswagen Golf blau, venia pel carril contrari i ha impactat de front. L’accident també ha afectat un altre cotxe que circulava darrere de la dona.

Screenshot_2017-04-10-16-28-28
Foto: Cronicabalear.es

Dit vehicle, un tot terreny, no ha pogut evitar l’accident i ha envestit el turisme de la dona a la porta del copilot. Després del cop, ha acabat al voral dret. Els dos cotxes implicats en l’accident inicial han quedat creuats a la carretera.

S’ha donat avís immediat als equips d’emergència i s’han desplaçat al lloc efectius de la Guàrdia Civil i el servei d’ambulàncies, que ha traslladat la dona a un centre hospitalari, on es troba en estat greu. Diverses dotacions de la Guàrdia Civil s’han encarregat de regular el trànsit. De fet, ha estat necessari tallar la carretera durant més d’una hora i mitja en els dos sentits.

Els agents han desviat la circulació per carreteres adjacents. A més de la dona, el jove del Golf també ha resultat ferit; tot i que ha estat traslladat a l’hospital pels familiars que han acudit al punt de l’accident després de conèixer que ha passat. El seu estat és, en principi, lleu.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: