A Algaida ens ajudam i feim festa

Si el primer taller de ciurons va tenir molt d’èxit, aquesta edició dedicada als plats típics de Pasqua ha estat un altre èxit en un ambient de feina i de festa, de goig per aprendre i per ensenyar les tradicions culinàries de les nostres terres a gent ben diversa que s’havia apuntat per aprendre’n.

97 panades i 72 robiols i una vintena de crespells és que que es preparà ahir horabaixa a l’Espai Colomer 15, en un taller de cuina tradicional de les festes de Pasqua dirigit per na Margalida Tomàs ajudada per un conjunt de voluntaris.

Tots els assitents, grans i petits pugueren aprendre a fer aquests dos plats ben tradicionals. Un cop enfornades i encara una mica tebes, els assistents al taller feren un tast i s’endugueren les que sobraren. De fet tots els que hi participaren, contribuiren al taller amb 5 euros.

Enhorabona al Consell de Benestar municipal i als voluntaris, tant d’aquest taller com el de costura, per la bona iniciativa.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.