Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsportsPina

Com els ha anat als equips de futbol del municipi? La crònica esportiva

El període post vacacional de setmana santa no ha anat gaire bé als equips més grans del nostre municipi. Derrota del Pina CF per 4 gols a 2 dins el camp de l’Artà, amb dos gols piners fets per Joan Llabrés i Rafel Jaume. Dins la mateixa categoria, els amateurs del CE Algaida, derrota dins es Porrassar dels adults davant un Olímpic de Felanitx que tingueren la sort del gol, cosa que no va passar als algadins malgrat les cinc ocasions que han tengut.  La primera part va ser molt igualada, si bé els felanitzers s’avançaren ja en el minut 4, i cada pilota es disputava amb intensitat i els dos equips volien imposar el seu joc i a la segona domini de l’Algaida que ha espitjat de valent cercant fer gol a la porteria que defensaven el felanitxers, tret de qualque contraatac visitant que ha resolt molt be la defensa o el porter de l’Algaida, tot el joc ha estat de domini algaidí.

Derrota també de l’equip femení davant el Mallorca Topfootball d’Alcúdia, com tampoc els alevins, benjamins B i prebenjamins.

Empat a 2 dels juvenils davant el Son Sardina A en un intens partit dins Es Porrassar. Els algaidins dugueren el pes del joc, però els visitants foren perillosos amb en el seu joc ofensiu. Els algaidins aconseguiren avançar-se en el marcador quan faltaven 5 minuts per arribar al descans. A la segona part l’Algaida jugava més però els de Son Sardina tenien arribades molt bones, cosa que els va permètre agafar avantatge per 1 a 2 en el marcador. Lluny de fer abaixar els braços, els locals seguiren intentant-ho fins que quasi al final del partit s’aconseguí el definitiu 2 a 2. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Muñoz i Ricardo Acedo.

També hi ha hagut espai per les victòries i les explicarem des de les categories inferiors cap a dalt. Treballada victòria del Benjamí A del CE Algaida en la seva visita a Son Servera. Si bé els primer en marcar varen ser els locals en el segon quart, els algaidins varen igualar al marcador al poc temps. No va esser fins al darrer quart quan l’Algaida va aconseguir sentenciar el marcador al seu favor. Els gols de l’Algaida els feren Miquel Angel Fernández (2) i Adrián Fernández.

Triomf dels infantils del CE Algaida 2 a 1 davant el infantils de Santa Catalina, uns del equips de la part alta de la classificació. Els primers en avançar-se en el marcador foren els ciutadans de Santa Catalina, però l’Algaida va empatar al poc temps i amb aquest resultat de 1 a 1 s’arribà al descans. A la segona part les forces seguiren molt igualades però quan faltaven menys de 10 minuts per acabar el partit, l’Algaida va aconseguir marcar i va saber administrar aquest avantatge fins a l’acabament del partit. Els gols de l’Algaida els feren Marc Rando i Xavier Urrea.

Espectacular resultat victoriós dels cadets de l’Algaida contra el Rotlet-Molinar dins es camp d’es Porrassar. Els algaidins van ser molt superiors als ciutadans i els visitant no van tenir opcions en cap moment del partit.  Els gols de l’Algaida els feren Alex Huzuna (3), Guillem Pou, Álvaro Acedo (2), Bernat Llompart i Adrián Pujol (2).

A continuació tots els resultats de la jornada.

resultatsesportius0417_3

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d