L’Ajuntament contractarà aturats de més de 45 anys

Segons publiquen diferents mitjans de comunicació aquest cap de setmana, l’Ajuntament d’Algaida contractarà set persones en situació d’atur de llarga durada i majors de 45 anys. Està destinat a persones que estiguin a l’atur des de fa almenys dos anys i que hagin esgotat qualsevol tipus d’ajut.

De moment, i segons ha informat el consitori, les dues primeres persones a reiniciar el seu treball per un període de sis mesos seran dues dones que duran a terme tasques de neteja viària amb un jornada de 40 hores setmanals. La resta de persones que han estat incloses en aquest projecte s’aniran incorporant als seus llocs de treball de forma progressiva fins al mes d’octubre d’enguany

Es tracta d’un projecte de Renda d’Inserció Laboral finançat entre el consistori i el Govern i que compta també amb l’ajuda del Fons Social Europeu. L’Ajuntament d’Algaida ha estat un dels 59 ajuntaments que s’han adherit segons el Govern.

Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.