Dimecres, novembre 29, 2023
Algaida

Obertura Piscina Municipal d’Algaida

piscina municipalAvui horabaixa s’ha obert al públic la piscina municipal d’Algaida.

De ben prest molts gent s’ha congregat a la piscina on hi havia preparada una fersta d’inauguració i on grans i petits han gaudit d’una estona de relax familiar i també de qualque moment d’estrés encalçant els infants.

La gestió de la piscina muncipal recau en l’empresa Algalia Sport, SL qui, segons figura en la seva web també posa en marxa uns cursets de natació durant aquest estiu de 2015, adreçat a diferents edats i amb àmplis horaris.

tarifes 2015 muncipalTambé han publicat i poder veure al costat el cost del servei així com dels abonaments per aquest estiu, en funció de si estau empadronats o no. Pensau que hi ha ofertes si sou famílies nombroses o famílies. No obstant això, no hi ha descomptes per a persones o famílies que estan a l’atur.

Trobareu més informació al web www.algaliasport.net

Redacció Noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: