Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaPinapolíticaRanda

Molta gent a la festa de Més per Algaida

cartell_festames
Cartell de la Festa

En un fet insòlit, ahir a la nit els membres de la candidatura Més per Algaida, Pina i Randa varen celebrar els seus resultats electorals.

702 vots, un 70 % més que fa quatre anys, que els permeten obtenir un tercer regidor i potser formar part de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Algaida en què el PSIB va perdre la seva majoria absoluta.

festa_mesalgaida
Foto: Més per Algaida

Més enllà de decidir si fer pactes puntuals o de legislatura (sembla que encara s’ho estudien tant els representants de Més com del PSIB), ahir vespre es va organitzar a la placeta de l’església una petita festa.

Els assitents pogueren gaudiur de coques dolces i salades, cervessa, mojitos, etc. L’entreteniment va recaure en l’actuació del grup local Etxem de Lloca i un bon grapat de gent que també se va animar a cantar en el karaoke organitzat per a tal ocasió.

karaoke
Foto: Més per Algaida

Durant la nit es va viure un ambient festiu i alegre. Bona mostra en són les diferents fotos, algunes en un improvisat photocall  que circulen pels perfils de Facebook i altres xarxes socials dels assistents a la festa.

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: