Iniciativa dels joves algadins per aquestes festes

Des de la recent nascuda associació Algaida Jove, s’ha promogut a les xarxes socials i també al programa de festes, una  iniciativa que vol incentivar la festa del quadrat dels cossiers que se celebrarà el pròxim dia 24 de juliol.

cossiers_algaidajove

Se’ns demana als algaidins, piners i randins, que siguem protagonistes de les nostres festes adornant balcons, finestres, portals … amb alfabaguera o amb cintes dels colors dels nostres cossiers, verd,groc i vermell. A més a més el dia que els cossiers dançaran el quadrat tothom ha de dur la camiseta de Sant Jaume 2015 que molta gent ja ha comprada i en alguns casos, fins i tot estrenada. 

Des del noticiari volem donar difusió d’aquesta iniciativa que surt dels més joves de la vila i vos proposam que si decorau els balcons i finestres faceu una bona foto i ens la faceu arribar afegint l’etiqueta #festesalgaida15 o per correu electrònic a noticiari@essaig.cat i així la resta de gent podrà agafar idees de com fer-ho.

Redacció Noticiari Es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.