Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaCulturaEs saigPinaRanda

Ja ha sortit Es saig del mes de juny

portada juny 15 jpgA tots els supscritors de la Revista Es saig, i els compradors ocasionals, he de saber que ja ha sortit publicat el número 411 de la revista.

En aquest número a més de trobar-hi un anàlisi dels resultats electorals, i d’un resum de les notícies aparegudes en aquest noticiari, podreu llegir la xerradeta que mantingué en Miquel Sastre amb en Gabriel Pou Ginard, en Biel de sa Serradora.

Podeu també trobar què era notícia al poble fa vint anys (una pista, també era temps d’eleccions), al moviment demogràfoic veureu els algadins que ens han deixat i coneixerem el nom dels nous membres del poble. I parlant de la gent del poble, en aquest número coneixereu la història d’un algaidí que, després de 30 anys, s’ha trobat que tenia una filla, un gendre i dos néts. Una història ben peculiar i que té un final feliç.

A la revista també hi ha espai per la poesia i per les glosses, per parlar dels planetes famosos en la secció d’astronomia , dels paràsits interns a la consulta veterinària., o dels card sant com a membre de la Flora d’Algaida.

La contraportada l’hem extreta de diferents obres d’imatges i paraules de Jaume Oliver Torres.

Hi ha més continguts però per això vos encoratjam a què compreu o llegiu la revista Es saig en paper.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d