Dimarts, novembre 28, 2023
Algaida

Efectes del temps a Algaida

Foto: Aina Maria Serra
Foto: Aina Maria Serra

Aquest dimarts els efectes meteorològics sobtats ocorreguts al muncipi han ocasionat una sèrie d’incomoditats als ciutadans, amb una intervenció dels bombers inclosa.

La pluja sobtada que ha afectat a Randa i part del municipi ( i que es pot veure a la fotografia superior en forma de cortina de pluja)  ha estat considerable en alguns redols i inexistent a d’altres.

La tormenta d’aigua ha vengut acompanyada d’un tormenta elèctrica ben sonora. El resultat és que, segons diverses fonts, sembla que un llamp ha ferit un arbre i ha provocat un petit incendi de rostoll que ha estat ràpidament sufocat per efectius dels Bombers de Mallorca.

Foto: Francesc Miralles
Foto: Francesc Miralles

Afortunadament no hi ha que lamentar danys importants. Sembla que aquesta ha estat una de les darreres intervencions com a Batle d’Algaida de Francesc Miralles, ja que s’ha personat aquest horabaixa per conèixer de primera mà els fets.

Redacció Noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: