Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaPinaRandaSolidaritat

Pa amb oli solidari a benefici de la Fundació Campaner i Zaqueo

algaida solidariCom ja es habitual, l’Associació Algaida Solidari organitza el mes de juliol una pamboliada solidària. L’edició d’enguany tindrà lloc el proper diumenge 12 de juliol de 2015, a partir de les 20 hores a la placeta de l’Església.

Pa amb oli solidari El preu del tiquet per adults són 10 euros i 5 euros els infantils i podeu adquirir-los a l’Ajuntament d’Algaida i a l’Associació de la Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa (ambdues entitats col·laboradores de l’organització) i també als comerços de Can Rapinya, ca na Maria Apol·lònia, Perruqueria Maciana. La recaptació anirà a benefici de la Fundació Campaner i del menjador social Zaqueo de Palma. Els podeu comprar fins al 10 de juliol.

I perquè el pa amb oli entri millor i sigui més bo, el sopar estarà amenitzat pels grups Barones i Expresión. No hi podeu faltar!

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: