Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica futbolística del darrer cap de setmana de novembre

Cap de setmana amb resultats dispars. Resultats no gaire bons dels equips de categories altes i victòries importants i que permeten créixer en les categories dels més menuts.

resultatsesportius_nov04

15241816_1487862354561461_5143856395346615063_n
Foto: PINA CF

El Pina CF va empatar a dos el passat dissabte davant el Calvià. Els piners feren un bon partit i se’ls va escapar la victòria per un polèmic penal per unes possibles mans involuntàries. Durant el partit, es feren entrega d’unes camisetes a en Toni “Quefe” en honor al seu pare Joan “Quefe”, que ens va deixar fa uns dies, patrocinador i soci del Pina CF tots aquests anys. També se feu entrega de dues camisetes a na Maria i en Pedro de Ca’n Sastre per la seva col•laboració amb el Pina CF tots aquests anys.

Derrota del grans davant el Santanyí per 3 gols a 1. El partit començà molt igualat sense que cap dels dos equips imposàs el seu joc. Els amateurs de l’Algaida alternaven estones de bon joc amb estones de menor consistència, així i tot, en una bona pressió a la sortida de la pilota, en Bryan va aconseguir marcar un gol. Però a la segona part hi hagué uns 10 minuts molt desencertats per part dels algaidins que els hi costà els tres punts en joc.

Les nines de l’Algaida aconseguiren els tres punt en joc que es disputaven contra el Son Sardina. A la primera part l’Algaida aconseguia avançar-se en el marcador gràcies a un gol de na Maria del Mar Barceló, a la segona part i en cinc minuts les ciutadanes capgiraren el marcador en el seu favor 2 a 1, però les algaidines no abaixaren els braços i en poc temps aconseguiren dos gols per part de na Leoni Hennrich i Ulla del Carmen, marcador 2 a 3 al minut 64. Les de Son Sardina espitjaren de valent t i empataren a tres. A quatre minuts per acabar el partit, i a la treta d’un corner, na Maria del Mar Barceló aconseguí el que seria el 3 a 4 definitiu a favor de l’Algaida.

Derrota dels juvenils dins el camp del Pla de na Tesa per 0 a 1. Els juvenils de l’Algaida reberen la visita del Pla de Na Tesa que és l’equip més golejador de la categoria (60 gols en 14 partits). El partit fou molt igualat en el qual els algaidins desenvoluparen un poderós joc ofensiu del rival però sense sort a la porteria contrària. La resolució de l’encontre vingué d’un gol de falta a favor dels ciutadans.

Els cadets també varen perdre el partit davant l’equip del Son sardina A, líder de la competició, per 0 gols a 5. L’Algaida feu mèrits més que suficients per marcar qualque gol tant per les ocasions creades, com per el bon joc que desenvolupà aquest equip. Dels cinc gols rebuts per part de l’Algaida, quatre ho foren a pilota aturada. Un dels aspectes en què s’haurà de treballar per millorar i poder retornar a les victòries.

Gran victòria dels infantils de l’Algaida davant els ciutadans del Rafal per 3 gols a. El partit va ser molt disputat per part dels dos equips i no fou fins a les acaballes del partit que l’Algaida no obtingué el premi a la feinada feta i a la millor aptitud de tots els seus jugadors. Els algaidins marcaren gràcies a un gol d’en Miquel Llompart, que fou ràpidament igualat pels del Rafal. Però en els darrers 10 minuts aconseguiren marcar per l’Algaida en Miquel Llompart per segona vegada i n’Alvaro Palou feu el tercer i definitiu gol.

L’Aleví A de l’Algaida va jugar dins es camp de Ses Salines per 1 a 3, en un partit marcat per la forta ploguda que feia. Tot i començaren marcant els saliners, els  algaidins jugaven molt bé i abans d’arribar al descans capgiraren el marcador al seu favor. La segona part el joc de control de l’Algaida fou superior als dels saliners, i es marcaren dos nous gols. Els golejadors algaidins foren en Toni Sitjar, Joan Fiol i Marc Servera.

L’Aleví B va tenir el mateix resultat que els alevins de l’A, 3 a 1, davant l’Atlètic Escolar. El partit va estar dominat totalment per els algaidins, deixant poc marge de maniobra a els de Capdepera. Els gols de l’Algaida els feren en Saad Benmerzoug, en Juan Carlos Marques i en Miquel Àngel Massanet. Enhorabona per tot l’equip i cos tècnic. Aquesta victoria segur que els anima a seguir fent feina.

El Benjamí A de l’Algaida segueix sumant i sumant, aquesta setmana els tres punts en joc els han guanyat als llucmajorers de l’Espanya. En un partit en què l’Algaida fou molt superior al rival, fent ús de l’ordre tàctic i serietat, els nostres veïnats de Llucmajor no tingueren opcions en cap momento i aquest nou triomf els afiançà a la part alta de la classificació. Els gols de l’Algaida els feren en Tomeu Verger, Joan Cantallops, Pere Vich i Baltasar Sales.

Gran partit també dels Benjamins de primer any de l’Algaida demostrant una superioritat total contra l’equip ciutadà de La Salle. Els gols de l’Algaida els feren n’Andreu Fiol (2), Marc Soriano (2), Agustí Lara, Arturo Palou i Hugo Prior. Pre-Benjamí CE Algaida 4 – 2 Artà Atlètic

Els més petits de l’Algaida han jugat contra l’Artà Atlètic, i el partit es resolgué a favor dels algaidins en els dos primers quarts que aconseguiren un avantatge de 4 a 0. En els dos darrers quarts els artanencs marcaren 2 gols però insuficients per acostar-se a l’Algaida. Els gols de l’Algaida els han fet en Manel Oliver, Pere Miquel Riera, Jaume Cortés i Gabriel Miralles.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: