Dilluns, desembre 4, 2023
Algaidamobilitat

A partir de l’1 de desembre hi haurà aparcament restringit gratuït a sa Plaça

zonablavaL’Ajuntament d’Algaida instaurarà a partir del proper dia 1 de desembre l’aparcament restringit gratuït a la plaça del municipi. Amb la posada en marxa d’aquesta mesura, es podrà estacionar un màxim de 30 minuts de dilluns a divendres de 8 a les 14 hores i des de les 16 a les 20 hores.

Els divendres al matí, dia de mercat a Algaida, als dos carrers dels voltants de la plaça que ja estan pintats com a zona blava i entre les 8 i les 14 hores, només hi podran aparcar els vehicles autoritzats del mercat setmanal.

Aquesta és una reivindicació que es venia fent des de Més per Algaida per permetre l’aprovació dels pressupostos per a l’any 2017, tal i com recordaren al plenari de dijous passat. La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, ha explicat que “hem parlat amb l’Associació de Comerç i Empresa i era una petició que tenien pendent i hi estan d’acord”. Mulet ha afegit que “el motiu de la implantació d’aquesta mesura és facilitar i millorar l’ordenació i aprofitament de les places d’aparcament que actualment hi ha disponibles”.

Donat que és gratuït no s’instal·larà cap màquina de pagament a sa plaça. Per això els conductors hauran de deixar indicat l’hora d’arribada amb un paperet al quadre de comanadament del vostre vehicle. Serà doncs recomanable dur un paperet i un boli per poder apuntar l’hora en què aparcau el vostre cotxe.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: