Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaSuccessos

Un home desorientat condueix 18 quilòmetres en direcció contrària per la carretera de Manacor

Diverses trucades al 112 han alertat avui matí de la conducta d’una ciutadà que conduïa en direcció contrària a la carretera de Manacor. L’home, de 85 anys, ha estat interceptat a la rotonda de Modelmon, a Algaida, per la Guàrdia Civil de Trànsit, que han constatat que el conductor es trobava desorientat, segons informa el diari Última Hora.

Imatge àeria de la rotonda de Modelmón: Foto: Google maps

L’octogenari s’ha incorporat a la carretera de Manacor al quilòmetre 4 (al voltant de la sortida de Son Llàtzer), amb la sort que no hi havia molt trànsit. Davant la situació, algunes de les persones que s’han creuat amb ell han alertat els serveis d’emergències.

Ràpidament, la Guàrdia Civil ha establert diversos controls per interceptar el conductor, que finalment ha estat sancionat després de 18 quilòmetres de conducció en direcció contrària.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: