Obertura de la rodona de devora l’eroski i canvi de sentit d’alguns carrers a partir de dijous dia 4 de juny

L’Ajuntament d”Algaida a través de la policia LOcal ha informat que per part de l’empresa constructora de l’obra de circumval.lació i dels tècnics del Consell de Mallorca demà dijous dia 4 de juny de 2020 habilitaran la nova rotonda a l’entrada del municipi d’Algaida (a l’alçada del supermercat Erosky) direcció Carrer Colomer fins dia 22 de juny de 2020.

Foto: Policia Local d’Algaida

La ronda migjorn (tram de la rotonda fins Carrer Jaume I) quedarà tancada a la circulació degut a les obres. Tots els vehicles que entrin al municipi des de la carretera de Llucmajor seran desviats cap al Carrer Colomer. Per aquest motiu , el tram del Carrer Colomer (davant Erosky) quedarà habilitat en doble circulació.

En sentit contrari, tots els vehicles que venguin des de el carrer de Sa Farinera, agafaran el Carrer Jaume I per accedir tant el centre del poble com per sortir del mateix pel Carrer Colomer direcció Llucmajor.

Per tant, la circulació quedarà de la següent manera als següents carrers:

  • Carrer Colomer (tram Erosky fins cantonada Carrer Nou): Serà de doble direcció havent un semàfor habilitat per controlar la circulació. Carrer Sol: Es manté la circulació en sentit únic.
  • Carrer Nou : Es manté la circulació en sentit únic i durant les obres queda suspès temporalment l’ACIRE.
  • Carrer Jaume I: circulació ambdós sentits i prohibit estacionar a la part dreta en direcció Ronda Migjorn havent un semàfor per controlar la circulació. No obstant, els veïnats del carrer podran seguir gaudint dels estacionaments laterals habilitats així com el tram de la ronda migjorn.
  • Ronda Migjorn: Quedarà tancada la circulació des de el Carrer Jaume I fins a la rotonda de l’entrada del municipi. Hi haurà un tram habilitat (igual que el començament de la fase) per poder estacionar-hi els residents de la zona.

Aquest canvi de circulació es farà demà 4 de juny a partir de les 9 del matí.

Tant des de l’Ajuntament i en nom del Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca i de l’empresa constructora de la ronda, es demana la col•laboració a la ciutadania i disculpes anticipadament per les molèsties que es pugin ocasionar.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: