Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaConsell de MallorcaEsports

182.468 euros és el pressupost del pla de millores per al Camp de futbol Es Porrassar d’Algaida

obresFa un parell de setmanes que varen començar a retirar la gespa antiga del Camp Municipal d’Esports Es Porrassar d’Algaida i ara ja s’està instal·lant la nova, gràcies a un projecte de renovació de gespa que té un pressupost de 182.468 €, dels quals 162.465 € provenen d’una subvenció del Pla de millores per a instal·lacions esportives de Mallorca posat en marxa pel departament que dirigeix el vicepresident primer, Francesc Miralles. Miralles va visitar el passat dimecres les obres acompanyat de la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

En el cas d’Algaida, “es tractava d’una gespa que tenia 16 anys”, explica la batlessa Maria Antònia Mulet, “i ja era hora que es renovàs perquè es tracta d’un camp on hi ha deu categories de nins i nines que juguen a futbol, amb més de 200 persones que tres o quatre vegada a la setmana fan ús d’aquestes instal·lacions”.

 

El conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha destacat que “aquestes actuacions venen a justificar una vegada més aquests plans de millora d’instal·lacions esportives”, afegeix Miralles, “millorar aquests equipaments afavoreix la pràctica esportiva dels infants i també dels adults. Volem que les instal·lacions siguin les millors possibles per fer atractiva la pràctica esportiva i contribuir així a que s’estengui a la societat els seus efectes positius en termes d’hàbits saludables”.

La convocatòria disposa d’11,8 milions d’euros de pressupost, distribuïts en dues línies d’actuació. D’una banda, 3,8 milions d’euros per a projectes fets entre l’1 de gener de 2016 i la data de la sol·licitud de la subvenció. I una segona partida, de 8 milions d’euros, per a actuacions de millora que es facin entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2018.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d