Operació antidroga a Algaida

Un home de 43 anys ha estat detingut a Algaida en una operació desenvolupada per la Guàrdia Civil contra el tràfic de droga a la Part Forana i en la qual s’ha confiscat de mitja tona de marihuana preparada per a la seva distribució, ha indicat avui la Benemèrita a l’agència EFE i que recullen diferents mitjans.

La detenció es va produir ahir dimarts després de diversos mesos d’investigació per part d’agents de la Guàrdia Civils d’Algaida, i després de registrar una finca i un domicili. A la finca els agents varen trobar una bossa i nombrosos pots, amb cabdells secs en el seu interior, a més d’una altra bossa que contenia la suma de 47.600 euros en efectiu.

En el registre posterior efectuat al domicili del detingut, ben proper al quarter de la Guàrdia Civil del poble, es van trobar diverses instàncies habilitades com assecador de marihuana, perfectament aïllades per evitar la fuga d’olors, amb filtres de carboni i deshumificadors.

En una altra habitació es varen localitzar 106 bosses de fems contenint cadascuna uns 5 quilos de marihuana, que en conjunt sumaren un pes de 500 quilos.

Redacció Noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.