Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEconomiaPressupostsRanda

La propera setmana comencen les reunions pels pressupostos participatius del 2017

web-cartell-pressupost-participatiu-2016-2El proper dilluns dia 3 d’octubre se celebra a Algaida la primera reunió per posar en marxa els pressuposts participatius de 2017. Serà a les 20 hores al Casal Pere Capellà on “s’exposaran les novetats, el funcionament i els terminis de presentació i votació de propostes”, explica la regidora de Participació Ciutadana, CatalinaMaria Fullana.

A Pina la cita és el dimecres dia 5 d’octubre a les 20 hores a Can Lluís i a Randa el divendres dia 7 d’octubre a les 20 hores a la Rectoria de Randa.

Fullana fa una crida als veïnats i veïnades d’Algaida, Pina i Randa a assistir a aquestes primeres reunions en què “explicarem les novetats respecte als altres anys, una de les quals és que Pina i Randa podran fer i votar les seves propostes”.

Des de fa anys l’Ajuntament d’Algaida fomenta la participació ciutadana en l’elaboració dels pressuposts municipals. S’inicià al 2012 en què es feren un seguit de reunions on s’explicà com eren uns pressuposts i com s’elaboren. D’aquesta manera, es marcà el camí perquè al 2013 i pels comptes del 2014 i 2015 ja es pogués posar en marxa la participació amb propostes i votacions dels veïnats. L’experiència es repetí pels d’enguany i ara pels de 2017. Durant aquests anys, l’Ajuntament d’Algaida haurà destinat prop de 475.000 euros a 32 projectes elegits i valorats pels veïnats.

A la nota de premsa de l’Ajuntament s’indica que a les reunions de la setmana que ve es donaran més detalls de les novetats d’enguany.

Redacció Noticiari Es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d