Sabotatge als comptadors elèctrics de devora les escoles d’Algaida

Segons ha informat la policia local d’Algaida a través de les xarxes socials, avui matí s’han adonat que al carrer de ses escoles, concretament el tram que hi ha a la sortida dels alumnes d’infantil de l’escola Pare Bartomeu Pou, s’han romput 4 comportes de formigó de GESA. El operaris de la companyia elèctrica ja estan treballant per arreglar-ho, i en aquests moments, estan precintats per evitar perills.

La Policia afirma que tal i com es pot veure a les fotografies (clicau a sobre per ampliar-les), els desperfectes han estat intencionats i tot apunta a que el motiu era obtenir un material ben concret. Tot fa pensar que es tractaria de coure.

Cal recordar que segons la darrera reforma del codi penal a Espanya, el furt pot ser castigat amb la pena de presó d’un a tres anys, quan es tracti de conduccions, cablejat, equips o components d’infraestructures de subministrament elèctric, d’hidrocarburs o dels serveis de telecomunicacions, o d’altres coses destinades a la prestació de serveis d’interès general, i es causi un menyscapte greu als mateixos.

Des de la Policia Local demanen la col·laboració ciutadana per si algú ha vist alguna cosa i demanen precaució a la zona.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.