Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del cap de setmana

Seguint un ordre cronològic, aquí teniu la breu crònica futbolística del cap de setmana del CE Algaida

resultats_esportius_0418_1

Derrota de l’equip Pre-Benjamí A del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra es Pla A. El visitants son els líders de la categoria, amb un gran poder ofensiu i una defensa molt sòlida. Els algaidins donaren la cara en tot el partit, i no fou  fins al tram final de l’encontre en què els del Pla agafaren una avantatge còmode en el marcador.

Tampoc ha puntuat l’equip Aleví B del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra l’Artà Atlètic. L’encontre fou molt igualat però se’n dugueren els punts  l’equip artanenc que va estar més encertat de cara porteria.

Victòria contundent de l’equip Benjamí del Club esportiu Algaida en la seva visita a Capdepera. Els algaidins demostraren la seva superioritat davant els locals.  Els gols de l’Algaida els han fet Arturo Palou (2), Andreu Fiol (2), Vlad Daniel (2), Agustí Lara, Hugo Prior (2) i Tomeu Vanrell. Els benjamins de l’Algaida es mantenen a la part més alta de la classificació.

Derrota per la mínima de l’equip Infantil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Ferriol. Els infantils de l’Algaida feren un bon partit i plantaren cara en tot moment. Llàstima del darrer gols dels locals que els va impedir puntuar. Els gols de l’Algaida els feren Jaume Ignasi Sampol i Miquel Llompart.

Victòria i tres punts ha aconseguit l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en el seu partit disputat dins Es Porrassar contra el Futbol Base Santanyí. En la primera part cap dels dos equips va aconseguir ser un clar dominador del joc ja que el vent que feia condicionava molt la circulació de la pilota. No fou fins al final de la primera part en què els algaidins s’avançaren en el marcador. A la segona part, l’Algaida, ja amb el vent a favor, va passar a dominar més el joc, mantenint la solidesa defensiva de la primera part i guanyant més profunditat en la vessant ofensiva, cosa que va fer que a la part final del  partit aconseguissin imposar-se clarament en el marcador. Els gols de l’Algaida els feren Llorenç Gil (2) i Guillem Garcia (2).

Derrota de l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Ximelis. Els algaidins foren els primer en avançar-se en el marcador en el minut 15 de la primera part, però abans d’arribar al descans els hi capgiraven el marcador. A la segona part, els locals aconseguit guanyar l’esquena de la defensa algaidina i tingueren nombroses ocasions de gol que varen saber aprofitar. El gol de l’Algaida el feu en Tomeu Pou.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: