Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidacarreteresConsell de MallorcaRanda

El PP al Consell de Mallorca lamenta que la reforma de la carretera Algaida – Llucmajor “continuï estancada”

Els consellers del PP al Consell de Mallorca. Foto: PP

El Partit Popular de Mallorca ha criticat que el Pacte d’esquerres en el Consell de Mallorca hagi incomplert l’acord de ple del passat 12 de maig en què es comprometia a aprovar el projecte de reforma de la carretera que va d’Algaida a Llucmajor “sent una de les més necessàries de Mallorca”. Així ho han expressat en una nota de premsa remesa a la nostra redacció per la delegació local del PP a Algaida.

El conseller ‘popular’, Maurici Rovira arran d’una pregunta formulada al conseller de carreteres de la presidenta Cladera ha mostrat la seva “decepció” i “incredulitat” en conèixer que el projecte de millora d’aquesta carretera “continua estancat” i “amb tota probabilitat no s’aprovarà aquesta legislatura”. “És més fàcil aprovar el planejament d’un municipi, que aquest projecte”, ha ironitzat el popular.

Rovira ha lamentat que “la Comissió Balear de Medi Ambient faci vuit anys que obstaculitzi aquest projecte amb innombrables canvis de criteri i normativa sobrevinguda” i ha demanat “diàleg” a l’esquerra per a evitar que “si hi ha un canvi de govern al maig, hi hagi un canvi de projecte i allargar la tramitació encara més”. “És penós com l’esquerra ho està gestionant”, ha conclòs.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: