Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaEducacióPinaRandaSeguretat

La Policia Local d’Algaida participa en unes jornades d’educació viària

La Policia Local d’Algaida continua un any més amb la seva educativa dels més petits del poble sobre les bones pràctiques en matèria de circulació. Un cop més és en el marc de les jornades d’educació viària que es s’han realitzar amb els infants del col·legi Pare Bartomeu Pou durant 3 dies.

En el decurs de les jornades es fan circuits muntats dins el recinte escolar i també una sortida pels carrers del municipi per tal de fer més real l’experiència. Així mateix, les jornades també consten de xerrades dels policies entorn de les mesures de seguretat i prevenció d’accidents.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, explica que “l’objectiu principal de les jornades és conscienciar-nos tots plegats de la nostra responsabilitat en el trànsit com usuaris de la via pública, prevenir tota casta d’accidents i des de la nostra participació millorar la mobilitat als nostres pobles”.

Tal i com es pot veure a les fotos, es tracta d’una experiència educativa en la qual els més petits del nostre poble, a més d’aprendre sobre la seva seguretat, també s’ho passaren d’allò més bé.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: