El mes de juliol ha augmentat l’atur a Algaida un 8,7 %

L’atur ha apuja al mes de juliol de 2017 a Algaida un 8,74 % respecte del mes de juny. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 199.  Sobretot perden feines els homes, de totes les edats, i només s’ha fet una contractació d’una dona dins el sector de la segona edat. Mal resultat si tenim en compte que, la pujada de l’atur de juliol de l’any passat no arribava a l’1 %

ATURJULIOL2017

infoatur_juliol17Si ens fixem amb les dades interanuals, l’atur s’ha reduït a Algaida en 16 persones respecte a juliol de 2016, això és un 7,44 % menys de persones aturades que fa un any, quan la xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa era de 215 persones.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.