Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaPinaRandaSolidaritat

Acte en favor de les persones refugiades el 19 d’agost a Randa

La comissió ALGAIDA, PINA I RANDA, pobles d’acollida, amb l’ Ajuntament d’Algaida, organitzen un acte solidari el proper dia 19 d’agost, a les 20.30 h a l’hort de Son Romaguera a Randa. Amb aquest acte, el col·lectiu se suma a la campanya de PROEM-AID, juntament a SMH Search & Recue i Human rescue Asturias, per tal d’aconseguir un vaixell per treballar en el rescat de persones i fer costat a totes les organitzacions i entitats que conformen la Plataforma Les Balears Acollim.

Durant l’acte hi haurà diferents intervencions artístiques, que amb motiu de les festes acabaran abans de les 22 hores.

  • 20.30 ALEX ARTIGUES.
  • 20.45 ALEX, de Steel Cloud.
  • 21.00 Pilmaiquen Mlikota
  • 21.15 Neus Sembrant Veus

S’acabarà l’acte, abans del cinema amb una estona de dansa amb Jovino De Souza i els seus companys de dansa.

Serà en el marc d’una festa per seguir assumint el compromís de solidaritat que sempre ha demostrat el nostre municipi. Els organitzadors han fet un vídeo per convidar a la participació de tothom. 

#Maydayterraneo, una campanya solidària necessària

Aquest projecte, promogut per les associacions espanyoles sense ànim de lucre Proem-Aid i Salvament Marítim Humanitari, té un objectiu molt clar: salvar les màximes vides possibles dels refugiats. Des de fa anys estem vivint una de les majors crisis humanitàries de la història recent per l’onada massiva de refugiats que intenten arribar a la Unió Europea per motiu de la Guerra Civil de Síria.

Per això, aquestes dues associacions han posat en marxa 1200 bots salvavides (guardioles) i cerquen que hagin patrons que els governin al mar de la solidaritat i els portin a bon port amb l’objectiu pretès de recaptar en cadascuna de les guardioles 100 €.

En el marc de l’acte els membres de PROEM-AID estaran a la vostra disposició per tal d’atendre el que sigui del vostre interès en quan a la tasca i projectes de l’organització, en funcions de salvament i suport a la Mediterrànea.

Qualsevol persona particular, negoci o associació pot fer-se càrrec de les guardioles que consideri necessàries, però sempre amb responsabilitat i compromís ja que moltes vides poden dependre de nosaltres.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d