Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaEsportsPina

Primer cap de setmana d’octubre esportiu

resultatsesportius2016_oct1Octubre ha començat amb la derrota del Pina Cf davant l’Olímpic de Felanitx dins el seu camp per 4 gols a 0. Els piners intentaren fer-se amb el partit però la sort no els va acompanyar.

Pel que fa als grans del CE Algaida, jugaven aquest diumenge dins el camp d’es Porrassar. Al minut 5 de partit es va avençat l’equip de tramuntana mitjançant un gol olímpic per l’esquadra del segon pal. Així i tot els algaidins no abaixaren els braços i a la meitat del primer temps en Llorenç Gil va empata el partit. En el minut 36 en Marc Albert Muñoz va fer el 2 a 1. A la represa els del Montaura empenyien de valent, però els algaidins aguantaren les escomeses rivals i tingueren ocasions per augmentar l’avantatge però el partit acabà amb el resultat de 2 a 1 a favor de l’Algaida.

Els juvenils no tingueren tanta sort dins el camp de s’Arenal. La primera part dels algaidins ha estat molt fluixa i ja ha permès als de S’Arenal agafar avantatge. A la segona part els algaidins han millorat molt però no han tingut el premi del gol. Un altre cop, la convocatòria de l’equip algaidí, s’ha vist condicionada a les baixes que arrossega aquestes darreres setmanes i ha obligat a tornar a convocar a dos jugadors cadets. Aquesta circumstància no serà eterna i ens permet creure amb la bona temporada que faran els juvenils.

Segona victòria seguida del cadets de l’Algaida, en aquesta ocasió dins es Secar de La Real. Al minut 14 ja guanyaven 0 a 1 gràcies a un gol d’Adrián Pujol. A la segona part l’equip ciutadà va empènyer de valent i obligà als algaidins a defensar-se. En el darrer minut, l’àrbitre va xiular un penal en contra de l’Algaida, però una gran aturada del porter Miquel Pont va impedir que volassin dos punts.

Tampoc ha estat positiu pels infantils que dins Lloseta no aconseguiren agafar el ritme de partit i l’equip local fou superior. Els gols algaidins els feren en Noah Otonelli i en Lluis Rosselló, però foren insuficients per igual o superar els cinc gols que feren els llosetins.

Aquesta setmana han començat les competicions dels alevins, amb resultats dispars per als dos equips amb que compta el CE Algaida. Començant per l’equip A que jugava dins Son Servera, els alevins se varen posar per davant mitjançant dos gols, el primer obra d’Álvaro Palou i el segon de Marc Servera. En el darrer quart l’equip del Llevant va marcat un gol, quedant el resultat en un 1 a 2 a favor d’Algaida.

L’altre equip, l’aleví B per contra va perdre dins es Porrassar davant l’Intermanacor per 1 gol a 9. L’equip rival va fer valer el seu potencial contra un equip algaidí que està en formació. Cal destacar que els algaidins lluitaren tot el partit i malgrat el resultat en contra no deixaren de cercar la porteria contraria,.El gol dels algaidins el féu en Miquel Àngel Massanet.

Finalment, l’equip femení va empatar amb el Son Sardina Recreatiu a 2 gols, posant-se per davant dues dues vegades en el marcador, però finalment les sardineres han acabat igualant-lo. Els gols de les nines d’Algaida les feren na Maria del Mar Morro i na Maria del Mar Barceló.

I els trotadors?

El dissabte es va disputar la Ser Runner, Sa Murada de Palma, on en Juan Jose Cortés hi va prendre part i aconseguí un espectacular resultat, el 21è de la general i 5è de la seva categoria M40. La magnitud del resultat pren espectacularitat al veure la quantitat corredors que finalitzaren la cursa: 728 atletes

14522875_10210684848586927_1588989297461786536_n
Foto: Trotadors.es

A Costitx, a la primera cursa de la Lliga de Duatlons del Pla, hi participaren un bon grapat de Trotadors, entre els quals cal destacar aquells que aconseguiren fer podi: Miquel Pou i Jose Miguel Fernàndez en la categoria d’equips. L’equip Trotador va aconseguir arribar en tercera posició general al duatló, i a més ho feren a tan sols poc més d’un minut dels segons classificats en un temps total de 1:06:48 per a realitzar tot el recorregut de la cursa. En segon lloc d’entre els Trotadors, i 11s a la general per equips arribaren en Javi Pascual i en David Pajuelo, amb un temps final de 1:13:10, un temps molt bo respecte als primers classificats. També disputava la cursa, a mode individual, en Tomeu Ballester, realitzant la cursa completa i invertint un temps total de 1:22:32 i arribant el 38è de la general i el 10è dins la categoria M40

14450005_1747236008873555_1319946990892325127_n
Foto: Trotadors.es

A Petra es disputava la Trail al Puig de Bonany, amb una important representació Trotadora. La cursa va patir problemes de senyalització i, segons els organitzadors, sembla que foren boicotejats. En l’apartat esportiu, Joan Mir fou el primer Trotador en finalitzar la cursa  amb un temps de 1:37:16, seguit de Ricard Echevarría amb un temps de 1:39:35 i molt a prop seu Vicent Pañego arribava a la íinia de meta.També conclogueren la cursa en Toni Barceló, en Biel “Baco” i en Joan Valiente

Enhorabona, futbolistes victoriosos i trotadors, i ànims a la resta.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d