Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaEsports

Crònica futbolística del segon cap de setmana d’octubre

resultatsesportius1017_2

Cap de setmana intens, futbolísticament parlant que passam contar a partir de més petits al més grans, amb més victòries que derrotes i molts bons resultats per als diferents equips del CE Algaida.

Victòria dels més petits, els prebenjamins del CE Algaida en el seu inici de temporada. El primer partit es jugà dins Porreres i els algaidins el guanyaren amb solvència. Els gols de l’Algaida els feren en Guillermo Da Rosa (2) i en Jaume Cortés (2).

Debut de temporada amb victòria del Benjamí del Club Esportiu Algaida dins Felanitx, amb moltes ocasions de gol (fins a 5 xuts acabaren al pal). Els felanitxers en l’única ocasió de gol que tinguieren aconseguiren avançar-se per 1 a 0 en el segon quart, però els algaidins remuntataren el marcador al seu favor amb gols de Pau Forteza i Vlad Daniel.

Derrota per la mínima de l’Aleví B del Club esportiu Algaida en la seva visita a Montuiri. El partit fou molt igualat. Els primers en marcar foren els locals però abans d’acabar el segon quart l’Algaida empatà amb un gol de Miquel Angel Massanet. A l’inici del tercer quart els algaidins reberen dos gols en contra en tes minuts, però, a l’inici del darrer quart en Sebastià Nolla feu el 3 a 2. Els algaidins ho continuren intentant però no materialitzaren cap gol.

Victòria de l’Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar. El partit  començà amb domini visitant gràcies a la seva superioritat física però els algaidins ho contrarestaren amb un gran ordre tàctic i millor tècnica col·lectiva i un gran esperit de lluita. Quan faltava poc per acabar el tercer quart, en Baltasar Sales, aconseguí el gol que seria el definitiu 1 a 0 a favor de l’Algaida.

Empat a zero i un punt, és el que han sumat els infantils del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Na Capellera de Manacor, en un partit molt igualtat.

Nova victòria del Cadets del Club Esportiu Algaida davant els inquers del Constància. El partit disputat en Es Porrassar començà molt bé, amb dos gols amb només 7 minuts, gràcies a l’encert de Lluis Rosselló i Álvaro Acedo. Els inquers escurçaren distància en el marcador a 2 a 1 abans d’acabar la primera part. A la segona part els visitants aconseguiren empatar 2 a 2. Aquest nou escenari esperonejà als locals i Joan Cerdà i Miquel Servera marcaren dos gols deixant el definitiu 4-2.

Victòria dels juvenils contra el Pla de Na Tesa. L’encontre començà molt be pels algaidins amb un gol de Biel Llompart. El svisistants no afluixaren però en pocs minuts en Tomeu Pou feu el dos gols, deixant descol·locats als contraris i arribant al descans amb un 3 a 0 a favor de l’Algaida. A la segona part els visitants continuat fent feina de valent i quan faltaven vint minuts per acabar el partit, el Pla de Na Tesa feu dos gols deixant el resultat definitiu de 3 a 2. La nota negativa del partit es produí quan l’àrbitre ja havia xiulat el final de l’encontre, i els jugadors dels dos equips, discutiren entre ells de forma molt poc esportiva que generà l’expulsió de dos jugadors algaidins i d’un de visitant. Un fet que no s’hauria de produir en una competició esportiva.

Intens partit el que ha disputat l’equip femení en Es Porrassar. Les primeres en marcar foren les de Son Sardina, però abans d’arribar al descans les nines de l’Algaida capgiraren el marcador amb un 2 a 1 a favor seu, amb gols de Maria del Mar Barceló i Cristina Ximelis. A la segona part, les visitants aconseguiren avançar-se per 2 a 3 però quan faltava un quart per acabar el partit na Maria del Mar Barceló aconseguí tornar a marcar el que seria el definitiu 3 a 3.

Amb empat acabà el partit disputat pels amateurs del Club Esportiu Algaida en la seva visita al camp del Serralta en el Seminari. En la primera part els algaidins desaprofitaren les poques ocasions de gol que tingueren mentre els del Serralta, s’avançaren al marcador mitjançant un gol de falta directe. A la segona part els algaidins sortiren més decidits i empataren el partit amb un gol d’en Llorenç Gil. Els resultats que s’han donat en els altres partits de la categoria fa que aquest punt aconseguit permeti, als grans de l’Algaida, ha seguir a la part alta de la classificació.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d