Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

La Sala contracta a 5 treballadors aturats de llarga durada, gràcies al SOIB

programa visiblesEl divendres 6 d’octubre es varen contractar cinc persones en el marc de la convocatòria de subvencions SOIB VISIBLES 2017, de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, del Govern de les Illes Balears i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears.

El cost de la contractació d’aquests treballadors i treballadores, que desenvoluparan la feina per un període de 6 mesos, l’assumirà el 100% el SOIB, i suposa un total de 50.403,08€. L’Ajuntament va presentar el projecte «Programa de Foment de l’Ocupació d’Algaida. Aturats de Llarga Durada Majors de 35 anys. SOIB VISIBLES 2017», on es descriuen les dues obres d’interès general i social que es duran a terme, i que inclouen dos perfils: auxiliar administratiu i peó de neteja.

Per tant, des del 6 d’octubre el consistori algaidí disposa de tres treballadores i dos treballadors: una auxiliar administratiu i cinc peons de neteja, pagats íntegrament pel SOIB de la Conselleria de Treball, per realitzar tasques de, per una banda, suport administratiu en tasques d’arxiu i conservació de fons bibliogràfic i, per altra, gestió de residus (suport en el control de les àrees d’aportació i neteja viària).

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: