Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEconomiaPinaPressupostsRanda

El PP d’Algaida denuncia una apujada encoberta de l’IBI de fins al 40 %.

El Partit Popular d’Algaida, Pina i Randa denuncia una pujada encoberta de l’Impost de Béns Immobles (IBI) per part de l’Ajuntament d’Algaida. En una nota de premsa, els populars afirmen que es tracta d’una decisió de l’equip de govern municipal (PSIB-PSOE, en minoria) que preveu una pujada impositiva d’entre el 10 i el 40%; encara que en els pressupostos no es reflectia per enguany cap tipus de nou ingrés per impostos.

El portaveu del Grup Municipal Popular, Rafel Oliver ha mostrat la seva indignació. “La batlessa Maria Antònia Mulet va anunciar, a les totes, que congelaven els impostos de 2017 i ara, que els veinats estan rebent els rebuts, ens trobam amb aquesta lamentable sorpresa. Hi ha gent que ha de pagar fins a 300 euros més”, ha incidit Oliver.

Segons informa en la nota, la polèmica decisió respon al fet que “des de l’Ajuntament s’ha decidit ara no aplicar la bonificació de la qual es beneficiaven els residents els últims anys i l’augment de la base liquidable per a l’equiparació del valor cadastral”

Oliver recalca que “és incomprensible que els socialistes ens estiguin enganyant d’aquesta manera. Estan en minoria i així i tot intenten ocultar a la resta de grups municipals i veinats mesures que al final s’acabant sabent, i pagant com és el cas. Un autèntic despropòsit” segons ha sentenciat.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: