Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaEsportsPina

Victòria dels juvenils i alevins i empat dels infantils i del Pina

Jornada ben completa amb  resultats per a tots els gustos. Hem de destacar que el bon empat que va fer el Pina CF davant el Binissalem B de tres gols, que haguessis pogut acabar en victòria si l’equip binissalamer no hagués marcat el tercer en temps de descompte.

Els grans del CE Algaida varen perdre per 3 gols a 1 dins el camp de l’equip d’Establiments. El gol del nostre equip el va fer Joan Fiol Garcies. També hem de destacar l’important número de targes grogues (6) que varen rebre els nostres jugadors i l’entrenador.

A l’equip femení no li ha anat bé descansar aquesta setmana passada. En l’encontre davant davant el CF Sporting Mahón varen perdre per 1 gol a 3 dins el camp d’Es Porrassar.

miquelllompartsastre
Foto: CE Algaida

Les alegries grosses han vengut per part dels juvenils i dels alevins. Els juvenils han guanyat per 4 gols a 1 dins el camp del Pla de na Tesa. Els golejadors foren Francesc Clemente, Tomeu Muñoz (de penalti), Bernat Llompart i Macià Amengual.

Pel que fa als alevins han guanyat per 3 gols a 6 dins el camp del Cardassar i en foren els responsables Miquel Llompart Sastre (2), Álvaro Palou, Jaume Falconer, Jaume Puigserver i Jaume Ignasi Sampol. Per cert que Miquel Llompart (foto) amb el dorsal núm. 19 ha estat convocat amb la selecció sub-12. La nostra més sincera enhorabona.

Cal destacar també l’empat dels infantils del CE Algaida davant el Murense a dos gols fets per Joan Cerdà i Tomeu Tomàs. El partit va acabar amb l’expulsió del delegat del l’equip contrari per faltar al respecte a l’àrbitre si bé al final se va disculpar.

Aquí trobareu la resta de resultats, que tot i no són tan positius no han fe de ser altra cosa que un al·licient per intentar fer-ho millor.

resultatsesportius1721022016

Pel que fa als trotadors aquest cap de setmana sabem que Miquel Ballester i Bernat Puigserver participaren el passat dissabte, a la primera Brevet de la Temporada, aconseguint finalitzar tots dos i amb molt bones sensacions, ja que aconseguiren fer 200kms de tira!

perepuigserver
Pere Puigserver després d’arribar a Pollença. Foto. Trotadors Algaida

I pel que fa a la la nova i extremadament dificil Cursa Mallorca 5000 amb una distància de 68kms i  5000 metres acumulats positius. La prova començà dia 20  a les 7 h des de Soller, i el recorregut aproximant fou Soller-Puig d’Alfabia-Puig Sementer Gran-Cornadors-l’Ofre-Sa Franquesa-Sa Rateta-Puig de sa Font-Puig de Massanella-Puig de ses Covasses-Tomir-Puig d’es Ca-Cuculla de Fartaritx-Pollença. El temps límit d’arribada a Pollença serà a les 23 h.

Per participar-hi es requeria acreditar haver finalitzat una Marató de Muntanya durant els 2 darreres anys,  estar federat a muntanya, un certificat metge considerant apte al corredor per a realitzar la cursa i una majoria d’edat de 20 anys.

3 valents Trotadors intentaren realitzar la proesa: en Joan Gelabert, en Vicent Pañego i en Pere Puigserver, dels tres l´únic que va arribar. Enhorabona

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: