Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEducacióPinaRandaRetalls de premsa

L’Assemblea de docents de l’IES Llucmajor proposa fer una jornada de vaga parcial

IesllucmajorSembla que no hi ha pau social entre els docents i la Conselleria d’Educació i Cultura, malgrat la signatura de l’acord entre el Conseller Martí March i els principals sindicats (STEI, FE-CCOO i ANPE) per la recuperació dels sexennis i de la paga extra de Nadal de 2012 entre Martí March i els sindicats.

Segons informa el diari Ara Balears, l’Assemblea de Docents ja va advertir que tornarien a incloure la vaga a l’ordre del dia de les seves assemblees, una vaga que no està oficialment desconvocada. De moment, la proposta ja ha sorgit de l’assemblea de docents de l’IES Llucmajor, la qual demana fer una “vaga parcial” el proper dimarts 15 de desembre, des de les 11h fins a les 15h. Igualment, proposen fer una concentració a Palma el mateix dia. Els docents han sol·licitat que aquesta proposta s’incorpori a l’ordre del dia de l’assemblea general convocada per a demà dimecres 2 de desembre a l’IES Binissalem.

Els motius que al·leguen els docents del centre de Llucmajor per dur a terme aquesta aturada, i que recull el diari Ara Balears, són l’exigència “al futur govern espanyol” de la derogació de la LOMQE i la promulgació d’una nova llei d’educació consensuada amb el sector. També volen que el futur executiu estatal que sorgeixi de les eleccions del 20 de desembre presentin “una reforma del sistema de finançament de les comunitats autònomes que faci justícia a les aportacions dels ciutadans de Balears i equilibri la balança fiscal” i finalment, també insten el Govern a què faci una “millora significativa” del pressupost d’Educació per a 2016.

Redacció Noticiari Es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: