Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaJoventutPinaRanda

Els joves tindran descomptes a 14 comerços del poble amb el carnet jove

carnetjovealgaidaEls joves d’Algaida, Pina i Randa tendran descomptes i avantatges econòmics a un seguit de productes i serveis que ofereixen fins a 14 empreses d’Algaida, Pina i Randa, gràcies al projecte Carnet Jove Empreses que ha impulsat el Govern de les Illes Balears.

A la presentació als mitjans feta ahir, hi assitiren la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet; la dinamitzadora Juvenil del Casal de Joves d’Algaida, Kika Martí; el director d’IBjove, Joan Ferrà i representants de les empreses i comerços adherits al programa.

Algaida s’ha adherit al programa arran de l’engrescament de l’Àrea de Joventut, i ho fa amb les esmentades 14 empreses tot i que es preveu un augment d’aquesta xifra en els pròxims mesos. Totes aquestes empreses i comerços aplicaran un descompte, ja pactat amb el Govern, als joves que presentin el carnet.

comercosadherits

Així mateix, amb el reconeixement d’empresa col·laboradora del Carnet Jove, l’empresa gaudirà de publicitat de franc i d’altres mitjans de difusió en què el Carnet Jove es dóna a conèixer.

Des de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Algaida fan una crida als joves del municipi perquè sol·licitin aquest carnet jove, l’emprin i gaudeixen dels descomptes i avantatges a les empreses del municipi.

Els descomptes oscil·len entre un 5 i un 10 % de descompte en l’adquisició de productes o la prestació de serveis. S’hi han adherit tendes d’alimentació i forns, cafeteries, roba i calçat, esports, hípica, estètica, veterinària i mobles.

Què és el carnet Jove?

El Carnet Jove del Govern de les Illes Balears té com a funció principal propiciar l’accés a un seguit de productes, serveis i avantatges econòmics per als joves, d’entre 14 i 30 anys.

El carnet té dues modalitats: el carnet jove (no financer) que és només un carnet i el carnet financer: que, a més de ser un carnet, és una targeta bancària que et permet treure diners i utilitzar-la com a mitjà de pagament.Té una vigència de quatre anys.

Per aconseguir el Carnet Jove només cal anar (tant el jove com qualsevol altra persona, sempre que dugui al menys una fotocòpia del DNI del futur titular, passaport o document eqauivalent) a qualsevol oficina de “CaixaBank” de les Illes Balears. 

Trobareu més informació sobre els descomptes i avantatges, inclosos els del municuipi d’Algaida al web http://carnetjove.caib.es/avantatges/

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d