Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPina

Crònica futbolística del cap de setmana

Aquest cap de setmana, el Pina CF ha pogut tornar a jugar dins el camp d’Es Figueral davant l’Olímpic de Felanitx. El resultat ha estat un empat a 1 gol de Juan Diego Gomes da Silva en el minut 63.

Pel que fa als equips algaidins, els amateurs perderen per 1 gol a 0 dins el camp del Montaura a Mancor. També varen perdre l’equip femení i els juvenils.

Volem destacar la important victòria de l’equip cadet per 0 a 4 dins el camp del Patronato B al Portitxol. El Patronato en cap moment va tenir opcions en el partit, ja que l’Algaida dominà amb claredat tant en el joc, com en la solidesa en totes les seves línies. Els gols de l’Algaida els feren Adrián Pujol i Joan Cerdà (3).

Aquest cap de setmana no hi havia competició en el grup B dels benjamins de primer any, això ha permès que el Benjamí B del CE Algaida, pogués jugar el partit que tenia aplaçat, de la setmana del mal temps, dins Son Caulelles. El partit en sí fou molt productiu pels algaidins ja que en tot moment anaren per davant en el marcador, a més de mantenir una solidesa en el joc durant tot el temps que ha durat l’encontre. Els gols de l’Algaida els feren  Arturo Palou, Pau Forteza i Marc Soriano.

També hem de ressenyar el bon partit fet per l’aleví A del CE Algaida que va guanyar el seu partit com a local sense gaire complicacions davant s’Arenal. Els gols de l’Algaida els feren Álvaro Palou (1) i Jaume Falconer (2).

Volem destacar els dos gols dels infantils de l’Algaida fets per Marc Rando. Aquí la resta de resultats.

resultatsesportius0217_3

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: