Margalida Puigserver renuncia a les indemnitzacions de l’Ajuntament

mpuigserverdietesTal i com ja va avançar el diari Ultima Hora a finals de juliol, avui matí Margalida Puigserver Servera ha registrat a les oficines de la Casa de la Vila, la seva renúncia a cobrar les indemnitzacions per l’assitència a les reunions (comisions informatives i plenaris) d’aquesta legislatura que li corresponen com a regidora de MÉS per Algaida, Pina i Randa.

Ho ha signat en compliment del codi ètic de MÉS per Mallorca, el qual la mateixa Puigserver vaig signar quan va assumir el càrrec de consellera de Benestar i Drets Socials al Consell de Mallorca. En la mateixa carta la regidora econacionalista i també consellera ha sol·licitat que la part pressupostada per aquest exercici 2015, i que ara ja no cobrarà, es destinin a la partida de serveis socials.

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.