Reunió de la Consellera insular de Territori i Infraestructures i l’Ajuntament d’Algaida

garrido_batlesaLa consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha desplaçat avui matí a  l’Ajuntament d’Algaida per mantenir una reunió amb la batlessa, Maria Antònia Mulet per tractar els temes que afecten el municipi. També hi ha assistit el secretari tècnic del Departament, Jaume Colom, i la regidora algaidina de Promoció Econòmica, Joventut i Festes, Maria Antònia Sastre.

A la trobada, la consellera s’ha compromès amb la ronda d’Algaida i la millora de la carretera Llucmajor-Algaida. Pel que fa a la ronda d’Algaida, els membres del consistori han remarcat la importància del projecte per al municipi. De fet la batlessa ja ha manifestat en diferents ocasions que els ciutadans “no entendrien que ara no s’aconseguissin fer aquestes dues insfraestrucrures“.

La consellera Mercedes Garrido s’ha compromès a fer que la licitació de la ronda est d’Algaida es publiqui a final d’any perquè les obres puguin començar durant el 2016. Per altra banda, Garrido també ha informat la responsable de l’Ajuntament que el Consell té previst recuperar el projecte de la carretera Llucmajor-Algaida. Aquest projecte, que està està aturat des del 2012 i que és una reivindicació sobretot de l’Ajuntament d’Algaida “perquè és la via que utilitza l’alumnat que va a l’institut de Llucmajor i perquè els algaidins tenen el servei d’urgències sanitàries al PAC de Llucmajor“, és el que ara el Departament de Carreteres té la intenció de recuperar i que a més es pugui consensuar amb l’altre municipi afectat, el de Llucmajor, si bé el batle d’aquest municipi Jaume Tomàs s’ha mostrat favorable a aquesta reforma

Finalment, l’Ajuntament d’Algaida i el Departament de Territori i Infraestructures s’han compromès a seguir col·laborant durant tota la legislatura.

Per saber-ne més:
La batlessa reclamarà la reforma de la carretera cap a Llucmajor i la ronda

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.