Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaEconomia

Un nou negoci al nostre municipi

esrebostcercleAvui dimecres 2 d’agost ha obert Es rebost d’Algaida, un nou supermercat ubicat al carrer de la tanqueta just davant el recinte escolar.

Es tracta d’un supermercat de productes de la franquícia d’establiments COALIMENT Compra Saludable, lligada a l’empresa HD COVALCO, SA (amb seu a Granollers), si bé compta amb una plataforma logística, situada al polígon Son Castelló de Palma (Coaliment Mallorca).

Segons consta en el seu web, a més de productes diversos, ofereix també ‘informació addicional dels productes que ajuden als clients a escollir en funció de criteris de salut i benestar‘.

A diferència del que passa en altres establiments d’aquest tipus, en aquest tenen l’apartat del forn fora del supermercat. Això és degut, segons els seus responsables que resideixen a Algaida, “perquè el forn obrirà abans que el supermercat, entorn a les 7:30 del matí i també els diumenges només estarà obert fins al migdia l’apartat de forn amb pans diversos i entrepans”. El supermercat estarà obert de dilluns a dissabte de 8:30 a 20:30, de forma ininterrompuda.

Sempre és dificil començar, i que la gent s’arrisqui a posar en marxa un negoci encara més. Per això des d’Es saig els desitjam molta sort.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: