Talls previstos a la carretera Ma-15 entre Palma i Manacor a partir de dilluns

recurs_carretera_manacorLa Direcció Insular d’Infraestructures i Mobilitat ha informa a través del seu web d’un tall per les obres que es duran a terme a la carretera Ma-15, Palma-Manacor, en les quals s’instal·laran tubs per a l’encreuament futur d’aigua i d’electricitat per davall de la Ma-15, a l’altura de la rotonda de Son Ferriol. Si bé l’obra no afecta al municipi d’Algaida si que pot afectar a molts ciutadans perquè a partir de dilluns molta gent s’incorpora a la feina.
L’obra es durà a terme en dues fases. La primera, que començarà dilluns 31 d’agost, suposarà el tall de la carretera només en sentit Palma. El desviament s’efectuarà per la sortida 7, sa Casa Blanca i Son Ferriol, i els vehicles circularan per l’antiga carretera de Manacor, la Ma-15D.
Al cap de tres dies, sempre que la primera fase s’hagi pogut acabar, començarà la instal·lació dels tubs al carril que va en sentit Manacor. Durant tres dies més, es mantindrà el desviament provisional cap a Palma per la carretera antiga de Manacor. Les persones usuàries que vagin en direcció Manacor per la Ma-15 hauran d’accedir a la rotonda pel carril contrari.
En el plànols itineraris dels desviaments que adjuntam i que ha estat facilitat pel Consell de Mallorca es pot veure de color blau el desviament cap a Palma per la sortida 7 i, de color vermell, la ruta des de Palma cap a Manacor abans de la rotonda.

Des del Departament de Carreteres del carretera_manacorConsell demanen disculpes pels inconvenients i des d’es Saig us demanam precaució al volant

Redacció Noticiari es saig 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.