Divendres, desembre 8, 2023
AlgaidaEducacióJoventutPinaRanda

La Sala destina 12.000 euros a becar els universitaris o estudiants de grau superior del poble

167316_2_jornada_vine_uib_2011_40L’Ajuntament d’Algaida ha creat una nova línia d’ajudes per a estudiants universitaris o de cicles formatius de grau superior, a la qual destina una partida de 12.000 euros per al curs 2017-2018. Les ajudes són de 150 euros per a cada estudiant que les sol·liciti. Aquestes beques sorgiren arran d’una proposta aprovada en el procés dels pressuposts participatius de 2017.

L’objectiu de l’equip de govern és que aquestes ajudes puguin servir de complement i promoció per als estudiants del municipi i, al mateix temps, incentivar i facilitar que els estudiants puguin arribar a nivells formatius superiors. “Es tracta d’invertir en l’educació dels nostres joves per tal de contribuir en la millora del nostre municipi, ja que pensam que l’educació i la formació són eixos bàsics per a aconseguir una societat millor”, explica la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

Poden acollir-se a aquestes ajudes els estudiants empadronats al municipi de manera continuada abans de l’1 de gener de 2017 i que cursin estudis universitaris o de grau superior aquest curs de 2017-2018. S’ha d’estar matriculat com a mínim de la meitat dels crèdits del curs o de tots els crèdits que queden pendents per acabar els estudis.

Tota la informació i procediments es troba a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Algaida.

Altres ajudes 

Aquestes ajudes, es sumen a les que anualment concedeix l’Ajuntament d’Algaida com són els 17.000 euros que destina a subvencionar el transport escolar per a nivells no obligatoris, els 1.000 euros en beques per a esportistes individuals i locals i els altres 1.000 euros que destinarà pròximament a la formació. En total, sumen 31.000 euros anuals que l’Ajuntament d’Algaida destina a ajudes en formació i educació. “Pensam que si invertir en formació i educació és invertir en cultura i en futur perquè al cap i a la fi, els joves que ara es formen, són els que han d’estar al capdavant de la nostra societat”, explica la batlessa.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d