Dimecres, desembre 6, 2023
Sin categoría

Accident amb dos ferits a la carretera d’Algaida a Pina

Segons ha informat cronicabalear.es aquesta matinada ha tengut lloc dos un accident a la carretera que uneix Algaida amb Pina, quan un cavall negre ha sortit a la carretera i ha xocat contra el vehicle, el conductor del qual ha perdut el control del vehicle i s’ha sortit de la via. El resultat ha estat dos joves ferits lleus i el cavall que ha mort a causa d’un cop al cap en el moment de la col·lisió.

Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat la Guàrdia Civil de Trànsit i una ambulància del 061 que ha atès els joves així com també veterinaris del centre de Natura Park que han comprovat que l’animal havia mort. El cos de l’equí ha estat retirat minuts després per un grua.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d