Dimarts, novembre 28, 2023
Sin categoría

461, número guanyador de la Campanya Jo compr al meu poble.

campanyaL’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa i l’Ajuntament d’Algaida posaren en marxa aquest primavera la campanya de promoció del comerç local i les empreses de proximitat sota el lema “Jo compr al meu poble”, Enguany les protagonistes foren les tres dones algaidines del cartell: Maria Jaume, Coloma Mairata i Margalida Fullana.

Durant la vigència de la campanya, els clients foren obsequiats després de cada compra amb una papereta per participar en el sorteig d’un cap de setmana a Menorca (3 dies-2 nits) per a dues persones.

Idò a Menorca s’ha dit!! Comprovau si teniu la papereta guanyadora! El número guanyador en el SORTEIG D’UN CAP DE SETMANA A MENORCA PER A DUES PERSONES de la campanya “Jo compr al meu poble” és el 461, que s’ha obtingut en combinació amb les tres darreres xifres del cupó del sorteig diari de l’ONCE celebrat el dilluns 4 de maig de 2015.

Enhorabona al guanyador i moltes gràcies per participar en la campanya de promoció de l’economia local impulsada conjuntament per la Regidoria de Promoció Econòmica de lAjuntament d’Algaida i l’ Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa.

El portador del número guanyador gaudirà d’un cap de setmana a Menorca (3 dies i 2 nits) per a dues persones. Inclou: Avió d’anada i tornada. 2 nits d’hotel de 4 estrelles en habitació doble. Règim de mitja pensió. Trasllats Aeroport-Hotel i Assegurança bàsica d’assistència.

Si teniu la papereta guanyadora posau-vos en contacte amb el comerç que tengueu més aprop o directament amb el president de l’Associació de Comerç i Empresa, Pere Sales.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: